Strefa WIZERUNKU

GT FINAL LOGO RGBOdwiedź Strefę WIZERUNKU jeśli potrzebujesz porady wizażysty, specjalisty od personal brandingu lub chcesz profesjonalnie wykreować swój wizerunek na rynku pracy.

Wpadnij tu także jeśli nie masz jeszcze profesjonalnego zdjęcia do CV lub zdjęcia profilowego.

Gospodarzem Strefy WIZERUNKU jest Gumtree

Serwis bezpłatnych ogłoszeń Gumtree powstał w marcu 2000 roku, w Londynie. Początkowo jego głównym celem było ułatwienie lokalnej społeczności wymiany dóbr i informacji o podstawowych potrzebach mieszkańców. Z czasem, stał się jednym z największych serwisów internetowych w Wielkiej Brytanii i na świecie, oferując internautom dostęp do setek tysięcy bezpłatnych ogłoszeń uporządkowanych tematycznie i geograficznie. Dziś Gumtree działa w 70 miastach na całym świecie i stale się rozwija.

Program Start do kariery realizowany jest przez Gumtree Polska od 2014 roku. Jest to odbywająca się cyklicznie kampania społeczna, mająca na celu aktywizację zawodową młodych osób i pomoc im w rozpoczynaniu kariery zawodowej. III edycja programu ponownie skierowana jest do uczniów i absolwentów szkół zawodowych oraz techników. W tym roku jednak szczególną uwagę organizatorzy zdecydowali się poświęcić młodym kobietom z fachem w ręku, które wchodzą na rynek pracy.

www.gumtree.pl